Terras aanleggen?
Kies uit een terras in natuursteen, keramische of betontegels!

Aannemer Baeten Didier uit Brecht, Antwerpen legt terrassen aan in natuursteen, keramische tegels of betontegels. Laat ook jij je terras aanleggen door een echte vakman én aan correcte prijs?

Terras in natuursteen

Natuursteen is door zijn vele unieke kleurnuances en structuren een product dat steeds boeit: geen twee stenen zijn indentiek. Elke natuursteen geeft door zijn afkomst, hardheid en afwerking een persoonlijke toets aan elke vloer. Dit biedt eindeloos veel mogelijkheden om uw tuin of terras een bijzondere uitstraling en karakter te geven.

Soorten natuursteen

Het is belangrijk goed te weten welke soort natuursteen past bij uw levenswijze. Natuursteen is brozer en fragieler dan andere soorten stenen, en daarom is professioneel advies van een ervaren vakman noodzakelijk voordat u een definitieve keuze maakt. Bovendien ben ik ook gespecialiseerd in het reinigen, beschermen en onderhouden van uw natuursteenvloer.

Ik geef u graag raad over uw project en overloop samen met u alle voor- en nadelen van deze delicate steensoort.

Info, prijs & offerte terras natuursteen

natuursteen terras

Terras in keramische tegels

Door zijn duurzaamheid, ruime keuze, gebruiks- en onderhoudsgemak is de keramische tegel geschikt voor zowel binnen als buiten. Dankzij hun dikte van 2 cm, vorstvastheid en antislipafwerking zijn ze ideaal voor uw tuin of (dak)terras.  Ze zijn bovendien bijna onbreekbaar, gerectificeerd, (alle zijden zijn gelijk) en makkelijk te plaatsen.

info, prijs & offerte terras keramische tegels

terras in keramische tegels

Terras in betontegels

Door zijn duurzaamheid, recyclagemogelijkheden, onderhoudsgemak en erosieresistentie is beton wereldwijd het meest gebruikte materiaal in de bouwsector. Wij gaan voor Marlux, een Belgische fabrikant van betontegels met een ruime keuze aan afmetingen en afwerking.

betontegels terras

Info, prijs & offerte terras betontegels